Ο χώρος

Από το Μάϊο του 2019 το ιατρείο μας λειτουργεί σε νέο χώρο.
Παρακάτω σας παρέχουμε μια "εικονική" ξενάγηση στους χώρους του ορθοδοντικού μας ιατρείου (χώρος αναμονής, κυρίως ιατρείο, γραφείο κλπ.)

Η αίθουσα αναμονής προσφέρει ένα ήρεμο και φιλικό περιβάλλον που εξασφαλίζει εμπιστοσύνη και ασφάλεια. Ο σχεδιασμός του χώρου είναι απλός, μοντέρνος και δημιουργεί θετική διάθεση σε ασθενείς κάθε ηλικίας.

 
   
   
 
Η οδοντιατρική έδρα


Πλήρως εξοπλισμένη οδοντιατρική μονάδα είναι στη διάθεση μας για την ταχύτερη εξυπηρέτηση των ασθενών. Επενδύοντας σε υλικά και προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας απλουστεύουμε την διαγνωστική και θεραπευτική διαδικασία.
 
   
 
 
 
Το ηλεκτρονικό αρχείο των ασθενών


Όλοι οι ασθενείς είναι ηλεκτρονικά  αρχειοθετημένοι σε ένα οδοντιατρικό πρόγραμμα αρχειοθέτησης ασθενών. Στο φάκελο του κάθε ασθενούς καταχωρούμε  το οδοντιατρικό του ιστορικό, τις ψηφιακές του φωτογραφίες και ακτινογραφίες και ότι άλλο κρίνεται ορθοδοντικά απαραίτητο, ώστε να υπάρχει  η καλύτερη παρακολούθηση της θεραπείας του κάθε ασθενούς.

Για την καλύτερη ενημέρωση των γονέων και των ασθενών μας, το ιατρείο είναι εξοπλισμένο με δίκτυο υπολογιστών τελευταίας τεχνολογίας που επιτρέπει την ανελλιπή παρακολούθηση των αρχείων των ασθενών από οποιαδήποτε θέση εργασίας.
Έτσι κατά τη διάρκεια της θεραπείας ανατρέχουμε στις αρχικές φωτογραφίες, ο ασθενής έχει τη δυνατότητα να συγκρίνει το σταδιακό αποτέλεσμα με την αρχική κατάσταση .
 
 
Υγιεινή


Στο ιατρείο τηρούνται όλοι οι σύγχρονοι κανόνες (βάση πρωτοκόλλου) αποστείρωσης  των εργαλείων και των υλικών που χρησιμοποιούμε, καθώς και απολύμανσης του χώρου.

 

 

   
ΙΑΤΡΕΙΟ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
MENU
 
Το ιατρείο βρίσκεται στην οδό
Γ. Παπανδρέου 34,
2ος όροφος, Δράμα.
Λειτουργεί καθημερινά κατόπιν ραντεβού, εκτός Τετάρτης.
email  harh@otenet.gr


Ώρες λειτουργίας ιατρείου
Δευτέρα        9:00-13:30  και  17:30-20:30
Τρίτη             9:00-13:30  και  17:30-20:30
Πέμπτη          9:00-13:30  και  17:30-20:30
Παρασκευή   9:00-13:30 και  17:30-20:30
Ορθοδοντική θεραπεία για Παιδιά
Ορθοδοντική θεραπεία για Εφήβους
Ορθοδοντική θεραπεία για Ενήλικες