Ορθοδοντική θεραπεία για εφήβουςΣε μια ευαίσθητη ηλικία με ανησυχίες και προβληματισμούς, οι έφηβοι αποτελούν μια ιδιαίτερη και μεγάλη ομάδα ορθοδοντικών ασθενών. Η φιλική προσέγγιση τους από εμάς και η επεξήγηση του οφέλους της ορθοδοντικής θεραπείας είναι πολύ  σημαντική, ώστε η θεραπεία να αποτελέσει μία ευχάριστη εμπειρία που θα κυλήσει γρήγορα και μέσα στον προβλεπόμενο χρόνο.

Σε αυτή την ηλικιακή ομάδα αντιμετωπίζονται συνολικά και ολοκληρωτικά όλα τα ορθοδοντικά προβλήματα με σκοπό να αποκατασταθεί η λειτουργία και αισθητική του στόματος.

Στους εφήβους, η ορθοδοντική θεραπεία στοχεύει στην πλήρη διόρθωση των ορθοδοντικών προβλημάτων. Το στόμα έχει πάρει σχεδόν την τελική του μορφή και η θεραπεία διορθώνει μορφολογικά και λειτουργικά προβλήματα με στόχο ένα υγιές, όμορφο και λειτουργικά ισορροπημένο στόμα.

Η θεραπεία γίνεται με ακίνητους ορθοδοντικούς μηχανισμούς ενδεχομένως σε συνδυασμό και με άλλου είδους ορθοδοντικές συσκευές (εξωστοματικό τόξο, υπερώιο τόξο, διαγναθικές ελαστικές έλξεις κλπ).
Η ορθοδοντική θεραπεία έχει συγκεκριμένους και πραγματοποιήσιμους στόχους μέσα σε συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα. Στο τέλος της, εφαρμόζονται οι συγκρατητικοί μηχανισμοί με σκοπό την διατήρηση του αποτελέσματος.

 

   
ΙΑΤΡΕΙΟ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
MENU
 
Το ιατρείο βρίσκεται στην οδό
Γ. Παπανδρέου 34,
2ος όροφος, Δράμα.
Λειτουργεί καθημερινά κατόπιν ραντεβού, εκτός Τετάρτης.
email  harh@otenet.gr


Ώρες λειτουργίας ιατρείου
Δευτέρα        9:00-13:30  και  17:30-20:30
Τρίτη             9:00-13:30  και  17:30-20:30
Πέμπτη          9:00-13:30  και  17:30-20:30
Παρασκευή   9:00-13:30 και  17:30-20:30
Ορθοδοντική θεραπεία για Παιδιά
Ορθοδοντική θεραπεία για Εφήβους
Ορθοδοντική θεραπεία για Ενήλικες