Τι είναι ο ορθοδοντικός
 
Ο ορθοδοντικός είναι ένας εξειδικευμένος οδοντίατρος, ο οποίος μετά την ολοκλήρωση πενταετών σπουδών στην Οδοντιατρική Σχολή, συνέχισε σε τριετείς μεταπτυχιακές σπουδές στην Ορθοδοντική σε αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο του εξωτερικού ή της Ελλάδας και απέκτησε μετά από εξετάσεις τον τίτλο του Ειδικού Ορθοδοντικού από το Υπουργείο Υγείας.
 

          

 


Η τριετής εξειδίκευση, πέραν της νομικής πιστοποίησης, είναι απαραίτητη για την απόκτηση ολοκληρωμένων γνώσεων πάνω στη διάγνωση, πρόληψη και θεραπεία των οδοντικών και κρανιοπροσωπικών ανωμαλιών.
Ο ορθοδοντικός κάνει τη διάγνωση του ορθοδοντικού προβλήματος, καταστρώνει το σχέδιο θεραπείας και εφαρμόζει τους ορθοδοντικούς μηχανισμούς, τους οποίους ελέγχει, ρυθμίζει και προσαρμόζει στις τακτικές επισκέψεις, μέχρι την επίτευξη του τελικού
 
αποτελέσματος. Ακόμα σχεδιάζει και τη σημαντική φάση συγκράτησης του αποτελέσματος. 
Τέλος συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλοσχηματισμένου προσώπου με απίστευτα θετικές επιδράσεις στην κοινωνική και επαγγελματική ζωή ενός ανθρώπου, ενισχύοντας εκτός από την υγεία του και την αυτοπεποίθησή του.

Μέσω των Οδοντιατρικών Συλλόγων μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να ελέγξει εάν ο οδοντίατρος στο οποίον έχει απευθυνθεί είναι Ειδικός Ορθοδοντικός.

 

   
ΙΑΤΡΕΙΟ
ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ
MENU
 
Το ιατρείο βρίσκεται στην οδό
Γ. Παπανδρέου 34,
2ος όροφος, Δράμα.
Λειτουργεί καθημερινά κατόπιν ραντεβού, εκτός Τετάρτης.
email  harh@otenet.gr


Ώρες λειτουργίας ιατρείου
Δευτέρα        9:00-13:30  και  17:30-20:30
Τρίτη             9:00-13:30  και  17:30-20:30
Πέμπτη          9:00-13:30  και  17:30-20:30
Παρασκευή   9:00-13:30 και  17:30-20:30
Ορθοδοντική θεραπεία για Παιδιά
Ορθοδοντική θεραπεία για Εφήβους
Ορθοδοντική θεραπεία για Ενήλικες